Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto

 

AUTO-ATUT AUTO NA GAZ GDYNIA

logo AUTO-ATUT   AUTO NA GAZ GDYNIA

 
+ + + + + opinie klientów

AUTO-ATUT AUTO NA GAZ GDYNIA
Adres: 81-185 Gdynia, Gołębia 1 (wjazd od Energetykow 14)
tel: kom.: 501 146 706 stac.: 58 668 57 77
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl

Opinie (8):
· Mazda 6 (IP:*.*.190.7) dnia 18.12.2020 r. | Ocena: + + + + +

Super pozytywna opinia. Z niesprawnością przyjęli mnie niemal od ręki(za dwie godziny a gdzie indziej po Nowym Roku) Pomimo innych klientów umówionych już wcześniej udało się zrobić co trzeba a nawet więcej (poprawki po pseudo mechanikach) Koszt niewygórowany, użyte materiały oryginalne BRC . Polecam !????

· Grande Punto (IP:*.*.104.225) dnia 09.01.2019 r. | Ocena: + + + + +

Super obsługa! Dobra robota Polecam!

· GP 1.4 (IP:*.*.219.119) dnia 30.09.2018 r. | Ocena: + + + + +

Super! Polecam!!!

· Skoda Octavia (IP:*.*.12.206) dnia 12.04.2018 r. | Ocena: + + + + +

Super Mechanik.Spoko Gosc. Uczciwy i przyjazny. polecam !!!

· Skodzinka (IP:*.*.236.25) dnia 16.01.2018 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo solidna firma do której jeżdżę od kilku lat po przejściach w innych warsztatach gazowych. Polecam z uwagi na fachowość i podejście do klienta.

· Dodge durango 2012 (IP:*.*.226.2) dnia 14.12.2016 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo solidny warsztat. Serwisowalem u nich wczesniej jeepa grand cherokee 4.7 i rozwiazali problem z ktorym inne warsztaty nie mogly sobie poradzic. Zagazowalem teraz dodga durango 2012 i jest idealnie. Instalacja bardzo dobra i montaz rowniez (brc p&d). Polecam.

· Rover 75 (IP:*.*.42.188) dnia 05.08.2016 r. | Ocena: + + + + +

Jezdziłem po wielu specjalistach w trojmiescie zeby zdiagnozowac problem z gazem w moim aucie, wydalem na to bardzo duzo pieniedzy, dopiero w tym warsztacie zostalo to naprawione co wiecej za smiesznie mala kwote 120zl na miejscu w 30min. Polecam ten warsztat kazdemu kto ma auto w gazie. pozdrawiam

· Hyundai Santa Fe (IP:*.*.62.156) dnia 23.06.2015 r. | Ocena: + + + + +

Zasłużona pozytywna opinia dla tego warsztatu. Mila , rzetelna obsluga i ludzie znający się na rzeczy . Polecam

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka
Dane przetwarzane są zgodnie z naszą Polityką Prywatności


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies